Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

6 juli 2016

6 företag som noterar sig inom tio dagar

6 företag som noterar sig inom tio dagar


Sex företaget som noterar sina aktier inom tio dagar är Gold Town Games, Computer Innovation, Synact Pharma, Maha Energy, Quartiers Properties och Unilight.


Gold Town Games - Den 13 juli är det dags för den spännande mobilspelsutvecklaren att noteras på NGM Nordic-MTF efter en nyligen kraftigt övertecknad nyemission. Läs vad analytiker skrev om Gold Town Games.

Computer Innovation - När den gamla SPCS-grundaren i början av 00-talet skulle notera sitt nya företag Fortnox dök frågan om hans ålder upp, 65+, hur länge skulle han fortsätta vara aktiv? Nu har Jan Älmeby fyllt 80 år och noterar den 8 juli sitt nästa företag på NGM Nordic-MTF. Affärssystem i molnet för mindre företag, dvs inte helt olikt Fortnox. Försäljning till slutkund sker via externa företag, både helt externa och delägda. Ett av de delägda, Cloud of Sweden, ska för övrigt också noteras längre fram.

Synact Pharma - Det intressanta bioteknikföretaget börjar handlas på Aktietorget den 11 juli. Läs intervjun vi gjorde nyligen.

Maha Energy - Den 15 juli noteras oljebolaget Maha Energy på First Noth. Är ändå lite intressant med ett oljebolag som nu tagit in pengar efter oljekraschen. Borde finnas bra möjligheter.

Quartiers Properties - Fastighetsbolag som idag den 6 juli noterar sig på NGM Nordic-MTF. Det som nu noterar är preferensaktier, men de som tecknade sig fick optioner på stamaktier, så i slutet av nästa år kan vi nog även få se att vanliga stamaktier noteras.

Unilight - Företag som erbjuder lösningar med LED-belysning för olika miljöer. Noterar sig på NGM Nordic-MTF den 15 juli.

 

Läs även: Läkemedel, gruva, städapp, ip-tv och analys mot notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Offentliga Hus

IPO-intervju med vd för Offentliga Hus

Intervju med Fredrik Brodin, vd för Offentliga Hus, i samband med fastighetsbolagets IPO på First North. Offentliga Hus är ett fastighetsbolag med fokus på samhällsfastigheter, där hyresgästerna till övervägande del, direkt eller indirekt, utgörs av offentliga verksamheter. Bolaget är geografiskt fokuserat på större och medelstora städer i Sverige.

Följ oss