Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

18 april 2016

Åtta företag som ska notera sig

Åtta företag som ska notera sig


Vårens noteringssäsong är i full gång och vi har här sammanställt åtta företag som planerar att notera sina aktier. Vissa mycket kända och andra som fortfarande inte gjort mycket väsen av sig mot aktiemarknaden.


NEPA - Har utvecklat ett system som samlar in konsumentdata åt företag. Gör just nu en nyemission och noterar sig på First North den 26 april. Intresset verkar vara stort bland investerare.

Redwood Pharma - Utvecklar behandlingar mot olika ögonsjukdomar. De sade för några månader sedan att en notering övervägs och aktivitet på senare tid tyder på att planerna nu ska verkställas.

SwedenCare - Erbjuder produktlinjer inom hälsa och välbefinnande för husdjur. Ingenting har uttryckligen sagts om en notering, men flera saker tyder på att arbetet pågår.

Cyxone - Vi avslöjade i februari att detta läkemedelsutvecklingsbolag skulle notera sig och nu har företaget gått live med sin nyemission inför noteringen på First North den 7 juni.

Real Holding - Fastighetsbolaget har varit på gång med en notering under en tid. Nu står det klart att notering sker på NGM Nordic-MTF i stället för First North. Första dag för hadel blir 21 april.

My Name Club - Johan Staël von Holsteins nya företag har fått ett svenskt moderbolag. Planerar för en notering på NGM Nordic-MTF under september-oktober.

Enorama Pharma - Erbjuder produkter för personer som vill sluta röka, bland annat i form av medicinska tuggummin. Noterar sig på First North den 16 maj.

Shortcut Media - En produktionsgrupp som består av Bond Street Film, Shortcut Post, Shortcut Film samt Shortcut Graphics. Gör bl a trailers, postproduktion, reklam- samt beställningsfilm och grafik. Noterar sig på Aktietorget under kommande månader.


Läs om fler börsnoteringar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss