Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Wonderful Times Group AB
Wonderful Times Group AB

Wonderful Times Group AB
Grönlandsgatan 1B 1tr
76130 Norrtälje

Hemsida:

www.valuetree.se

Verksamhet:

Wonderful Times Group affärsidé är att utveckla industriella verksamheter som kombinerar ett globalt industriellt nätverk med en modern e-handel på utvalda geografiska marknader. Det globala nätverket omfattar en komplett industriell värdekedja innehållande FoU, industriell design, produktutveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och eftermarknad. Wonderful Times Group AB hette tidigare Value Tree Holdings AB.

Ägare:

Noterat på Aktietorget.

Lista:

First North

Status:

Inställd

Tid:

2011

Värdering:

Noterat på Aktietorget.

Övrigt:

I samband med att ValueTree presenterade sin bokslutskommuniké för 2009 meddelade företaget även att man köper Eber Toys, en av Sveriges ledande grossister av leksaker. Företaget meddelade även att man påbörjat arbetet med att byta från Aktietorget till en större lista.

Uppdatering: VaueTree meddelar i sin Q3 2010-rapport att man påbörjat arbetet att byta lista från Aktietorget till First North.

Uppdatering: Företaget gör en spridningsemission under december 2010 för att få fler aktieägare och där med kunna byra lista under 2011.

Uppdatering: Något listbyte har inte blivit av, både 2011 och 2012 gick åt till omstrukturering. Företaget pratar inte om ett listbyte längre.

Uppdatering: Wonderful Times Group meddelar i mitten av januari 2013 att man planerar att ta in 13 Mkr via ett konvertibelt lån.

Uppdaterat: 2013-01-14

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss