Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i VASA Mineral OÜ
VASA Mineral OÜ

VASA Mineral OÜ

Verksamhet:

VASA Mineral OÜ är ett estländskt bolag som är majoritetsägare i ett bolag som heter VASA Mineral Ltd, som prospekterar efter råvaror i Afrika.

Ägare:

Uppdatering: Viral Angels flyttar sin verksamhet till Angel Business Club.

Viral Angels och dess medlemmar äger aktier.

Lista:

Nordic MTF

Status:

Inställd

Tid:

Oklar status

Värdering:

Övrigt:

Viral Angels meddelade i slutet av maj 2015 att VASA Mineral OÜ ska noteras i Sverige. Ett omvänt förvärv av ett svenskt företag ska göras. Peter Lilliehöök på Careeria har anlitats för att sköta processen. Den 20 juli 2015 ska bolaget enligt planen vara noterat.

Vilken lista som är aktuell har inte kommunicerats, men NGM Nordic-MTF vore ett alternativ då bolagssfären verkar ha positiva relationer med marknadsplatsen.

En möjlig kandidat för omvänt förvärv skulle kunna vara Kilimanjaro Gold Holding, då bolaget avslutar sin befintliga guldverksamhet och letar efter ny verksamhet i att tillföra bolaget.

Uppdatering: Den 20 juli 2015 är här och ingenting har hörts om noteringen som skulle ske senast detta datum. Dvs oklar status.

Uppdatering: Det blev ingen notering av VASA Mineral OÜ. I slutet av september 2015 meddelade Angel Business Club (fd Viral Angels) att medlemmarnas aktier köps av Granitporten AB med aktier i Granitporten AB som betalning, parallellt köps även medlemmarnas aktier i General Energy OY.

Uppdatering: Kort efter att transaktionen med Granitporten presenterats så trycker Angel Business Club på pause-knappen. En del medlemmar som äger aktier i Vasa Mineral-aktier protesterade eller var frågande.

Uppdatering: Efter paus-knappen trycktes på Granitporten-transaktionen så har den åter satts igång, för att sedan få en oklar status. Uppgiften i slutet av oktober 2015 är att förhandlingar pågår med ett listat bolag.

Uppdaterat: 2015-10-26

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss