Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i V&A Capital AB

V&A Capital AB
Floragatan 13
11475 Stockholm

Hemsida:

www.360holding.se

Verksamhet:

V & A Capital AB är ett private equity-bolag som investerar i buyout och utvecklingskapital, främst inom socker, sötningsmedel för spannmål och stärkelseindustrin, genom införandet av innovativa koncept, produkter och marknader. Särskild betoning kommer att ligga på produktion och kommersialisering av etanol som en ny källa av icke-förorenande energi som blandas med bensin och används som bränsle. Fokus kommer även att vara på bio-diesel, en ny källa till bioenergi som används som bränsle.

Historia: Företaget hette från början Basiq Networks BN AB och var en teleoperatör. Verksamheten skiftades under 2006 ut till ägarna i form av två bolag, vilka antog namnen DO Networks och Office Provider. Basiq Networks BN AB bytte namn till 360 Holding AB och köpte ett bettingföretag. Ytterligare ett par bettingföretag köptes och företaget bedrev verksamhet inom ett antal onlinepoker-relaterade företag samt finansiell spread betting. Företaget gjorde sedan ett omvänt förvärv av V&A Capital Ltd, vilka investerar i och utvecklar företag inom främst etanol.

Ägare:

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Inställd

Tid:

Inställd

Värdering:

Övrigt:

V & A Capital Ltd gör ett omvänt förvärv av 360 Holding AB som är noterat på First North under Q4 2008. Den tidigare betting-verksamheten säljs till de tidigare huvudägarna ledda av Anders Holmstedt. 360 Holding AB byter namn till V&A Capital AB och kommer omgående att ansöka om notering på Stockholmsbörsen.

Uppdatering: Finurba Corporate Finance har i december 2008 bekräftat att det avtal som de haft med V & A Capital Ltd, där man avtalat om att 360 Holding ska förvärva V & A Capital Ltd genom en apportemission, inte kan genomföras på grund av att V & A Capital Ltd inte levt upp till sina åtaganden.

Uppdaterat: 2008-12-16

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss