Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Unwrap Finance AB
Unwrap Finance AB

Unwrap Finance AB
Enhagsvägen 18
187 40 Täby

Hemsida:

www.unwrapfinance.com

Verksamhet:

Unwrap Finance äger Recall Capital Group som erbjuder finansieringslösningar till noterade företag. Unwrap Finance AB hette tidigare Camanio Care AB. Camanio Care AB hette tidigare Brigher Two AB. Brighter Two AB hette tidigare Division By Zero AB.

Ägare:

Lista:

Annat

Status:

Kommande

Tid:

Hösten 2020

Värdering:

Övrigt:

Camanio Care AB (som håller på att byta namn till Unwrap Finance) har bytt verksamhet (bolaget har saknat verksamhet men köpt in en ny i form av Recall Capital) och måste därför genomgå en ny noteringsprövning på Spotlight. Den 13 juli 2020 meddelade dock Camanio Care att de ansökt om avnotering från Spotlight och i stället vill notera sig på First North eller NGM Nordic SME. Spotlight meddelade att sista dag för handel är 7 augusti 2020. Om det uppstår ett glapp mellan Spotlight och nästa marknadsplats så kommer aktien att handlas på Mangoldlistan under den tiden meddelade bolaget.

Uppdatering: Bolagets styrelse har tecknat avtal med Mangold om att aktien ska tas upp till handel på Mangoldlistan från den 10 augusti. Detaljerad information om tidsplanen och vilken marknadsplats som bolaget väljer att söka sig till planeras under augusti.

Uppdatering: Camanio Care AB har nu bytt namn till Unwrap Finance AB.

Uppdaterat: 2020-07-22

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss