Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Stronghold Invest AB

Stronghold Invest AB
Box 7795
10396 Stockholm

Hemsida:

www.stronghold.se

Verksamhet:

Investmentbolag som investerar i fastighetsrelaterade kunskapsföretag.

Ägare:

Grundaren Urban Edenström är största ägare. Styrelseordförande Anders Lönnqvist är näst störst ägare med 14 % av aktierna.

Uppdatering: I december 2009 meddelas att Patrik Enblad köper 10 % av aktierna och Anders Böös kommer in som mindre aktieägare.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Inställd

Tid:

Inställd.

Värdering:

1 - 1,5 miljarder kronor enligt uppskattning med traditionella mått. Andra uppskattningar anger att företaget i mars 2007 värderades till 699 Mkr och att värderingen i slutet av 2009 är betydligt lägre.

Övrigt:

Till personalen har Urban Edenström sagt att det är en 50/50 chans att företaget noteras på börsen. Stronghold sköter genom sitt dotterbolag Newsec fastighetsvärdering, mäkleri, corporate finance och fastighetsförvaltning.

Uppdatering: Förberedelserna för en notering pågick för fullt i augusti 2006, men någon notering har det hittills inte blivit.

Uppdatering: I december 2009 meddelar företaget att duon Patrik Enblad och Anders Böös köper in sig i Stronghold. Patrik Enblad blir i samband med det VD och Anders Böös styrelsemedlem. Patrik Enblad säger i samband med det att inga beslut är tagna kring en börsnotering.

Uppdaterat: 2015-12-12

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss