Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Stjärna Fyrkant Svenska AB

Stjärna Fyrkant Svenska AB
Ortviksvägen 8
856 33 Sundsvall

Verksamhet:

Stjärna Fyrkant Svenska AB ska fokusera på mobiltelefoni till kundsegmentet små företag vi franchise.

Ägare:

Ett helägt dotterbolag till StjärnaFyrkant ABs dotterbolag Stjärna Fyrkant Nordic AB, som planerar att dela ut bolaget till aktieägarna.

Lista:

First North

Status:

Inställd

Tid:

Bolaget sålt i november 2016.

Värdering:

Övrigt:

StjärnaFyrkant AB som är noterat på Stockholmsbörsen har problem. Planen som presenterades i slutet av augusti 2013 är att dela upp nuvarande verksamhet i två dotterbolag, varav Stjärna Fyrkant Svenska AB är ett, och dela ut dem till aktieägarna och särnotera dem under 2014. StjärnaFyrkant AB görs sedan om till ett investeringsföretag.

Vilken lista Stjärna Fyrkant Svenska AB planerar att lista sig på är inte bestämt.

Uppdatering: StjärnaFyrkant AB meddelar i mitten av november 2013 att Ted Wengler tillträder den 1 november som ny VD i dotterbolaget StjärnaFyrkant Svenska AB.

Uppdatering: I mitten av november 2013 drog styrelsen tillbaka förslaget om en ändrad verksamhetsinriktning i bolagsordningen. Vidare beslutade att tills vidare avvakta med planerna på att dela ut de två fristående företagen (med telekomverksamheten) ur koncernen. Dvs oklart om eller när det blir en notering av Stjärna Fyrkant Svenska AB.

Uppdatering: Uppdatering: I november 2016 meddelade Stockwik att de säljer Stockwik Telecom AB som bland annat innehåller Stjärna Fyrkant Svenska AB. Köpare är L & H Biehl AB.

Uppdaterat: 2016-11-24

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss