Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Stendörren Fastigheter AB
Stendörren Fastigheter AB

Stendörren Fastigheter AB
Strandvägen 5A
114 51 Stockholm

Hemsida:

stendorren.se

Verksamhet:

Stendörren Fastigheter AB (med organisationsnummer 556942-1679) är ett fastighetsbolag som fokuserar på att äga och utveckla industriella fastigheter inom Storstockholmsområdet.

Ägare:

Kvalitena AB.

Lista:

First North

Status:

Genomförd

Tid:

6 november 2014

Värdering:

Övrigt:

Broadgate & Stendörren Fastigheter AB kommer inte att noteras på First North direkt, utan det kommer i stället att ske via Header Compression Sweden Holding AB (med organisationsnummer 556825-4741) som är noterat på First North. Efter transaktionen byter Header Compression Sweden Holding AB namn till Stendörren Fastigheter AB.

Header Compression Sweden Holding ABs dotterbolag Effnet AB (med organisationsnummer 556546-4566) skiftas ut till aktieägarna (via Platform AB, som vad vi förstår är ett nytt moderbolag för Effnet AB).

Uppdatering: Som alltid när Effnet-sfären är i farten så är det otydligt vilka bolag som gör affärer. Nu finns det hur som helst ett bolag som faktiskt heter Stendörren Fastigheter AB (556942-1679). Dvs det är inte Broadgate & Stendörren Fastigheter AB som ska noteras, utan Stendörren Fastigheter AB.

Uppdaterat: 2014-11-06

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss