Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Readly International AB
Readly International AB

Readly International AB
Framtidsvägen 12 A
352 57 Växjö

Hemsida:

readly.com

Verksamhet:

Readly erbjuder obegränsad digital tillgång till ett stort urval av magasin och dagstidningar till ett fast månadsbelopp.

Ägare:

Swedbank Robur Ny Teknik och Zouk Capital investerade i augusti 2018.

Lista:

Annat

Status:

Kommande

Tid:

Oklar status.

Värdering:

Övrigt:

Breakit skriver i mitten av februari 2018 att de har fått uppgifter att Readly ska göra en nyemission på omkring 100 Mkr och har siktet inställt på en notering under 2019.

Uppdatering: I slutet av augusti 2018 meddelade Readly att de tagit in 100 Mkr från Swedbank Robur Ny Teknik och Zouk Capital.

Uppdatering: I mitten av oktober 2018 rekryterade Readly Sebastian Ahlskog som ekonomichef. Breakit skriver även att det bland finansfolk pratas allt mer om en notering.

Uppdatering: Maria Hedengren har rekryterats till ny vd, hon tillträder den 24 april 2019. Hon har tidigare bl a varit finanschef på Netent och nu senast på iZettle där hon var med och gjorde bolaget klart för en börsnotering.

”Om Readly skulle besluta sig för en notering i framtiden så kommer naturligtvis mina erfarenheter från börsnotering och publik miljö till god användning. Mer kan jag inte säga i nuläget” säger Hedengren till Di Digital.

Uppdaterat: 2019-11-30

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss