Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Qbnk Holding AB
Qbnk Holding AB

Qbnk Holding AB
Box 55532
102 04 Stockholm

Hemsida:

www.qbank.se

Verksamhet:

Qbank är en aktör inom Digital Asset Management-tjänster. Bolagets kärnprodukt, molntjänsten Qbank, optimerar varumärkens arbetsprocesser kring marknadsföring, publicering, design och grafisk produktion.

Ägare:

Noterat på Aktietorget.

Lista:

First North

Status:

Kommande

Tid:

Oklar status.

Värdering:

28 Mkr pre-money och 40 Mkr post money om emissionen inför listningen fulltecknas.

Övrigt:

Qbank är noterat på Aktietorget, men gör under april-maj 2015 en nyemission och byter sedan lista till First North. Planerad första handelsdag på First North är den 1 juni 2015.

Uppdatering: Qbank meddelade i början av juni 2015 att de skjuter på listbytet.

”En hård belastning av kunduppdrag, utdragna administrativa göromål samt säkerställande av rutiner med anledning av den erinran från AktieTorget som QBNK erhöll den 20 maj 2015 och som bolaget tidigare informerat om i en pressrelease per den 4 maj 2015, måste vi flytta fram ansökan om listbytet till efter sommaren.”.

Uppdatering: Problemen för Qbank verkar ha varit större än bolaget beräknade. 2015 går mot sitt slut och ingenting har hörts om om listbytet.

Uppdatering: I början av november 2017 meddelar bolaget att de rekryterat Jonas Bergh till ny vd. Nuvarande vd, medgrundaren Carl Petruson, lämnar den operativa verksamheten, men blir kvar i styrelsen.

Uppdaterat: 2017-11-08

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss