Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Projektengagemang Sweden AB
Projektengagemang Sweden AB

Projektengagemang Sweden AB
Årstaängsvägen 19 C
117 43 Stockholm

Hemsida:

www.projektengagemang.se

Verksamhet:

Projektengagemang levererar kvalificerade konsulttjänster och lösningar inom arkitektur, byggnad, infrastruktur, industri och projektledning.

Ägare:

Uppdatering: Swedbank Robur Fonder AB, Investment AB Öresund, Humle Kapitalförvaltning AB och LK Finans AB är ankarinvesterare i samband med noteringen.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Genomförd

Tid:

19 juni 2018

Värdering:

Uppdatering: 1 196 Mkr post money.

Uppdatering: 825 Mkr pre-money och 1 195 Mkr post money om hela emissionen inför noteringen fulltecknas.

Övrigt:

I oktober 2015 gick fyra företag samman och bildade Projektengagemang Projektledning i Sverige AB, med siktet inställt på att notera företaget. Sedan dess har fler företag köpts upp.

Uppdatering: Den sista september 2016 skrev bolaget att det är år 2017 som de ska notera sig.

Uppdatering: I slutet av augusti 2017 meddelade bolaget "Projektengagemangs styrelse har utsett Per Hedebäck till ny VD och koncernchef. Per Hedebäck tillträder den 1 oktober och efterträder nuvarande VD och koncernchef Per-Arne Gustavsson som nu önskar att gå i pension. Per-Arne Gustavsson övergår i en roll som senior rådgivare med fokus på förvärv samt att förbereda bolaget inför en eventuell börsintroduktion. Per-Arne kvarstår i bolaget till 30 juni 2018".

Uppdatering: I rapporten för tredje kvartalet 2017 framgår att vice vd och operativ chef Per Göransson lämnar sina uppdrag för att gå i pension i början av 2018. Han kommer fortsätta vara aktiv i styrelsen. Ingenting sägs om noteringsplanerna.

Uppdatering: I slutet av maj 2018 meddelade bolaget att de ska notera sig på Nasdaq Stockholm. Inför det gör man en nyemission på upp till 370 Mkr och ägare säljer aktier frö 180 Mkr.

Uppdatering: Första handelsdag är planerad till 19 juni 2018.

Uppdaterat: 2018-06-19

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss