Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Powercell Sweden AB
Powercell Sweden AB

Powercell Sweden AB
Ruskvädersgatan 12
418 34 Göteborg

Hemsida:

www.powercell.se

Verksamhet:

Powercell utvecklar och säljer bränsleceller, dvs maskiner som producerar elektricitet från bränslen via oxidering i stället för via förbränning. Powercells lösningar kan använda vanlig diesel och andra bränslen.

Ägare:

Den 2 februari 2018; Midroc New Technology 14,8 %, Fouriertransform 14,8 %, Finindus 10,5 %.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Kommande

Tid:

Oklar tidsplan.

Värdering:

Uppdatering: 5 119 Mkr i marketcap i början av maj 2019.

1 264 Mkr i marketcap i slutet av juni 2018.

Övrigt:

I slutet av juni 2018 meddelade Powercell att de inleder arbetet med att byta lista från First North till Nasdaq Stockholms huvudlista. Powercell beräknar att ett byte kan bli av under 2019.

Uppdatering: I början av maj 2019 säger Per Wassén till Di att arbetet med bytet till Nasdaq Stockholms huvudlista pågår och att det förväntas resultera i att bytet blir av i slutet av 2019 eller första halvåret 2020.

Uppdatering: I slutet av augusti 2019 skriver Powercell "Arbetet med att byta notering från First North till huvudlistan vid Nasdaq Stockholm pågår och en del av de aktiviteter som krävs har genomförts, däribland införandet av redovisningsstandarden IFRS. Arbetet med att göra bolaget redo för ett listbyte kommer att fortsätta men efter avtalet med Bosch, och den nu pågående genomgången av strategiska prioriteringar, har bolaget fattat beslut om att inte genomföra listbytet i år."

Uppdaterat: 2020-11-21

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss