Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Petrosibir AB
Petrosibir AB

Petrosibir AB
Mäster Samuelsgatan 42
111 57 Stockholm

Hemsida:

www.sheltonpetroleum.com

Verksamhet:

Shelton Petroleum är ett svenskt bolag med inriktning på prospektering och utvinning av olja och gas i Ryssland. Petrosibir AB hette tidigare Shelton Petroleum AB. Shelton Petroleum AB hette tidigare Petrosibir AB. Petrosibir AB hette tidigare Temporär Förvaltning i Stockholm AB. Temporär Förvaltning i Stockholm AB hette tidigare Nordic Growth Market NGM Holding AB.

Ägare:

Lista:

Nordic MTF

Status:

Kommande

Tid:

Oklar tidsplan.

Värdering:

Övrigt:

Shelton Petroleum är noterat på Nasdaq Stockholm, men i början av december 2015 meddelades att Nasdaq avnoterar företagets aktier den 4 februari 2016 pga händelser hänförliga till de fientliga uppköpsförsöken mellan Shelton Petroleum och Petrogrand. Shelton Petroleum kommer därför att ansöka om notering på annan marknadsplats.

Uppdatering: Shelton Petroleum AB har bytt namn till Petrosibir AB (dvs man har återgått till sitt tidigare namn).

Uppdatering: I början av februari 2016 meddelade Petrosibir att deras aktier kommer att börja handlas på beQuoted-listan under februari, som en temporär lösning tills en notering på riktig marknadsplats har genomförts.

Uppdatering: Petrosibirs VD Dmitry Zubatyuk meddelade i början av april 2016 att han avgår. Han behåller dock sin plats i styrelsen.

Uppdaterat: 2016-10-01

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss