Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Nordic Mines AB
Nordic Mines AB

Nordic Mines AB
Trädgårdsgatan 11
753 09 Uppsala

Hemsida:

www.nordicmines.se

Verksamhet:

Nordic Mines bedriver idag prospektering efter guld och andra metaller i Norden men målet är att etablera gruvdrift i egen regi, varvid prospekteringen kan fortsätta parallellt.

Ägare:

Lista:

TSX Venture Exchange

Status:

Inställd

Tid:

Planen verkar inställd under slutet av 2017

Värdering:

Övrigt:

Nordic Mines var noterat på Nasdaq Stockholm men avnoterades av Nasdaq i början av september 2017. Bolaget planerar att notera sig på en annan lista.

Uppdatering: I början av oktober 2017 skrev Nordic Mines att de skrivit en avsiktsförklaring med Firesteel Resources (FTR) om att notera företaget i Toronto på TSX. Processen sägs nu pågå och nästa steg kommer att tas när Nordic Mines och FTRs joint venture är bildat.

Uppdatering: Under slutet av 2017 verkar planen att notera Nordic Mines på TSX vara inställd. Nu är upplägget i stället att Firesteel går in med finansiering mot att bolaget får en stor andel av tillgångarna i Nordic Mines-koncernen. Till en början handlar det om 60 procent av dotterbolaget Nordic Mines Marknad. Sedan köper Firesteel resterande 40 procent och betalar med egna aktier, aktier som sedan ska delas ut till Nordic Mines aktieägare. Nordic Mines har då aktier i Firesteel som är noterat på TSX Venture Exchange.

Uppdaterat: 2017-12-13

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss