Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Neo Technology Inc
Neo Technology Inc

Neo Technology Inc
111 E 5th Avenue
San Mateo, USA

Hemsida:

neo4j.com

Verksamhet:

Neo Technology utvecklare Neo4j, en världsledande grafdatabas.

Ägare:

Uppdatering: I oktober 2016 gjordes en nyemission på ca 300 Mkr, största investerare var Greenbridge (grundat av Ola Rollén).

De största investerarna är Sunstone Capital, Eight Road Ventures (Fidelity), Conor Venture Partners, Creandum och Dawn Capital.

Lista:

Nasdaq

Status:

Kommande

Tid:

2020

Värdering:

Uppdatering: I april 2017 är målet att uppnå en värdering på 1 miljard USD under 2017 eller 2018.

1 Mdkr i oktober/november 2016, enligt den värdering som statliga Almi sålde sina aktier för, i samband med den nyemission företaget gjorde.

Övrigt:

I juli 2016 säger medgrundaren Emil Eifrem att de tackat nej till att sälja bolaget och att de nu börjat sikta på att börsnotera bolaget år 2020.

Uppdatering: I början av november 2016 rapporterar Di att Neo Technology under de senaste månaderna gjort en nyemission på 300 Mkr. Creandum ska finnas bland investerarna, men de mesta av kapitalet ska ha kommit från Greenbridge som Ola Rollén startat. Tanken har även varit att han ska hjälpa bolaget mot en börsnotering i en roll som styrelseledamot. Men eftersom Ola Rollén sitter häktad i Oslo pga misstänkt insiderbrott så har bolaget en avvaktande hållning till Rolléns roll för tillfället.

Uppdatering: I slutet av november 2016 skrev Di att det skett ytterligare en transaktion i samband med nyemissionen. Statliga Almi sålde sitt ägande på 2 % för 20 Mkr, dvs en värdering på bolaget motsvarande 1 Mdkr. Det var stamaktier som transaktionen gällde. Almi gjorde 10x pengar på sin investering.

Uppdaterat: 2017-04-18

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss