Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i My Name Club Holding AB
My Name Club Holding AB

My Name Club Holding AB

104 30 Stockholm

Hemsida:

www.mynameclub.com

Verksamhet:

MyNameClub är en underhållningstjänst och socialt nätverk på internet som har personers namn i fokus.

Ägare:

En av ägarna är Johan Staël von Holstein.

Lista:

Nordic MTF

Status:

Inställd

Tid:

Oklar status.

Värdering:

80 Mkr pre-money och 85-88 Mkr post money vid nyemissionen under våren 2016. Med planen att göra en emission på 22 Mkr under hösten 2016 till pre-money 100 Mkr.

Övrigt:

MyNameClub är anslutna till NGMs tjänst där onoterade bolag kan förbereda sig på att notera sig på NGM Nordic-MTF. MyNameClub presenterar sig för allmänheten i mitten av mars 2016.

Uppdatering: I mitten av mars 2016 presenterade Johan Staël von Holstein företaget och angav då maj 2016 som planerad tid för notering. Låter något tight om tid, då bolaget nu ska stänga en emission på 5-8 Mkr och i samband med noteringen göra en emission på 20 Mkr.

Uppdatering: MyNameClub har fått ett svenskt moderbolag som ska heta My Name Club Holding AB (Startskottet 41338 AB). Det operativa bolaget är Nameclub Pte Ltd i Singapore.

Bolaget gör en nyemission på 5-8 Mkr under våren 2016 och planerar att under september 2016 göra en noteringsemission på 22 Mkr.

Uppdatering: I mitten av september 2016 har MyNameClub-tjänsten varit offline i flera veckor. Inte en enda kommentar har skrivits på Internet om saken. Dvs antalet användare av sajten är rimligtvis nära noll. En platsannons finns dock på nätet. Tidsplanen för den planerade noteringen känns osäker.

Uppdatering: I slutet av september 2016 säger medgrundaren Alexander Wallestam att pengarna tagit slut i bolaget och att han lämnat verksamheten. Johan Staël von Holstein hoppas dock fortfarande få in pengar, så att en ny version av systemet kan programmeras så att sajten kan öppna upp igen. Vi betraktar hur som helst noteringsplanerna som inställda.

Uppdaterat: 2016-09-22

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss