Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Mostphotos AB
Mostphotos AB

Mostphotos AB
Kopparbergsvägen 8
72213 Västerås

Hemsida:

www.mostphotos.com

Verksamhet:

Mostphotos är en bildbank integrerad på en Internetportal.

Ägare:

Efter nyemission i maj 2007; Arian Bahrami 33,5 %, Amin Ostovari 33,5 %, Aktiespridning i Sverige AB 10 %, Tomas Salzmann 6,3 %, Övriga 16,7 %. Övriga består av 750 aktieägare som fick aktier via Aktiespridning samt de som deltog i nyemissionen i maj 2007. Uppdatering: Ägandet har förändrats kraftigt, ej exakt hur. Det har även tillkommit stora mängder teckningsoptioner.

Lista:

Nordic MTF

Status:

Inställd

Tid:

Tidigare noteringsplaner inställda. Oklart om det någonsin blir en notering.

Värdering:

10,8 Mkr enligt nyemissionsvillkoren i maj 2007.

Uppdatering: Företaget har gjort en nyemission till en lägre värdering. Massor av teckningsoptioner har även ställts ut till låg värdering där företaget ansåg att företaget var i stort sett värdelöst. Det är helt enkelt oklart vad företaget kan tänkas vara värt.

Övrigt:

Mostphotos gjorde en publik nyemission under 2007, men emissionen blev ingen större framgång och företaget fick in väldigt lite pengar. Planen var att notera företaget ett eller två senare. Företaget har senare gjort en nyemission till lägre teckningskurs. Företaget har även ställt ut stora mängder teckningsoptioner till vissa anställda till väldigt lågt lösenpris. Premien ansåg företaget var marknadsmässig, vilket antingen innebär att de ansåg att företaget var näst intill värdelöst eller helt enkelt bara skrev så för att det såg bra ut. Någon notering är knappast aktuell på ett bra tag.

Uppdaterat: 2010-12-04

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss