Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Mobicard International AB
Mobicard International AB

Mobicard International AB
Södra vägen 67 5 tr
412 54 Göteborg

Verksamhet:

Mobicard International har en idé om att vara en annonskanal.

Ägare:

Carraway AB 100 %, som går ner till 70,50 % i ägande genom att ge bort 29,50 % av aktierna till aktieägare i Mobicard Media Group AB (exklusive de som har färre än 10.000 aktier).

Lista:

Spotlight

Status:

Inställd

Tid:

År 2014 är företagets plan

Värdering:

I mitten av 2013 saknar bolaget ännu så länge verksamhet, varför värdet vid denna tidpunkt får sägas vara nära noll.

Övrigt:

Mobicard Media Group AB säljer sitt dotterbolag Mobicard International AB till Carraway AB, som sedan delar ut 29,50 % av aktierna till aktieägarna i Mobicard Media Group AB (exklusive de som har färre än 10.000 aktier). Planen är att notera Mobicard International AB på Aktietorget under andra halvåret 2014.

Uppdatering: Ingen form av verksamhet har kunnat observeras. Vi betraktar där med den planerade noteringen på Aktietorget som inställd.

Uppdatering: I slutet av 2017 gör Raire Invest AB (som bla driver Raise Reach) en nyemission och i marknadsföringsmaterialet skriver man att man att ett projekt man driver är feadz.com, som ska apporteras in i Mobicard International AB, som sedan ska byta namn till Feadz.com AB (det lär inte bli exakt det namnet då myndigheten inte godkänner webbadresser som bolagsnamn). Raire Invest AB kommer då att bli majoritetsägare, men ska sedan dela ut ägandet till sina aktieägare.

Uppdaterat: 2017-12-27

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss