Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Linq Capital Sweden AB
Linq Capital Sweden AB

Linq Capital Sweden AB
Solna Strandväg 78
17154 Solna

Hemsida:

www.linqcapital.se

Verksamhet:

Linq Capital är ett riskkapitalbolag som investerar i svenska och utländska företag. Linq gör både rena finansiella placeringar och mer aktiva investeringar i tidigare stadier där företaget även tillför kompetens. Linq Capital Sweden AB hette tidigare Sting Networks AB.

Ägare:

Största ägare är Tommy Ekström 60,4 %, Bo Millstam 3,4 % och Kjell Backudd 3,2 %. Övriga 33 % är fördelade på omkring 3000 aktieägare som tillkom i nyemissionen i början av 2007.

Uppdatering: Efter nyemissioner under 2009 är de mindre aktieägarna ägare till närmare 90 % av aktierna, fördelat på omkring 3000 aktieägare.

Lista:

Annat

Status:

Inställd

Tid:

Inställd

Värdering:

157,4 Mkr efter nyemissionen enligt emissionsvillkoren under 2007.

Omkring 21 Mkr post money enligt nyemissionen under augusti 2009.

Övrigt:

Sting Networks är grundat av Tommy Ekström som tidigare varit med och byggt upp Europolitan och Tele1 Europe. Företaget gjorde i början av 2007 en nyemission på 50 Mkr.

Uppdatering: Sting Networks planerar paralellt för en notering och en strukturaffär.

Uppdatering: Sting Networks har sålt din verksamhet till den Aktietorget-noterade internetoperatören Bahnhof via en inkråmsaffär.

Uppdatering: Efter försäljningen av telekomverksamheten har Sting Networks transformerats till ett riskkapitalbolag och bytt namn till Linq Capital. Ingen tidsplan har angetts, men en framtida notering finns på agendan.

Uppdatering: Linq Capitals investeringsverksamhet verkar utvecklas bra. Men då klimatet för noteringar inte är vidare bra och företaget i dagsläget har tillräckligt med likvida tillgångar för sin investeringsverksamhet så verkar företaget avvakta med en listning.

Uppdatering: En listning är inte längre aktuell.

Uppdaterat: 2014-12-06

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss