Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Kilimanjaro Gold AB
Kilimanjaro Gold AB

Kilimanjaro Gold AB
Laxvägen 58
181 30 Lidingö

Hemsida:

kilimanjarogold.com

Verksamhet:

Kilimanjaro Gold är ett svensk-tanzaniskt prospekterings- och gruvutvecklingsbolag med fokus på guldprojekt i östafrikanska Tanzania. Bolagets målsättning är att förvärva och utveckla fyndigheter där potential finns att bevisa mineraltillgånger på 100 000 till 1 miljon oz guld. Koncernen består av det svenska moderbolaget Kilimanjaro Gold AB och de tanzaniska dotterbolagen Mara Mine Development Ltd och Uhuru Resources Ltd.

Ägare:

Ett 20-tal svenska och utländska privatpersoner tillkom i emissionen som stängde september 2012. Under slutet av 2012 får bolaget 4000 aktieägare genom att Commodity Quest delar ut aktier gratis, motsvarande 10 % av aktierna i Kilimanjaro Gold.

Lista:

Annat

Status:

Inställd

Tid:

2013

Värdering:

12.000 kr per aktie i nyemissionen under september 2012.

Övrigt:

Kilimanjaro Gold stängde under september 2012 en nyemission på drygt 4 Mkr där ett 20-tal svenska och utländska privatpersoner deltog. Företaget planerar att lista sin aktie under 2013.

Uppdatering: I mitten av oktober 2012 meddelar Commodity Quest att de gratis till sina aktieägare kommer att dela ut aktier i Kilimanjaro Gold, motsvarande 10 % av aktierna i företaget.

Uppdatering: I stället för en direkt notering av Kilimanjaro Gold AB så kommer Kilimanjaro Gold AB att bli ett dotterbolag till Kilimanjaro Gold Holding AB (som i skrivande stund fortfarande heter Benchmark Oil & Gas Holding AB). För att läsa mer om den planerade noteringen av Kilimanjaro Gold se därför i stället den planerade noteringen av Kilimanjaro Gold Holding AB.

Uppdaterat: 2012-11-20

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss