Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Kährs Holding AB
Kährs Holding AB

Kährs Holding AB
Dunderbergsgatan 10
382 41 Nybro

Hemsida:

www.kahrsgroup.com

Verksamhet:

Kährs erbjuder golvlösningar för privata, kommersiella och offentliga rum genom trä- och plastgolv. Koncernens varumärkesportfölj innehåller tre globala varumärken, Kährs, Karelia och Upofloor.

Ägare:

Triton Fund III samt Hartwall Capital.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Kommande

Tid:

Oklart om det blir en notering.

Värdering:

Övrigt:

I slutet av mars 2016 rapporterade Bloomberg att en börsnotering av Kährs kan bli aktuell under 2016. Något beslut ska dock vid tidpunkten ännu inte vara taget.

Uppdatering: I början av oktober 2016 meddelade Kährs att de rekryterat Torbjörn Clementz till ny CFO. Han tillträder befattningen den 21 november 2016.

Torbjörn Clementz, kommer senast från energiteknikkoncernen One Nordic AB där han har varit CFO sedan 2014. Dessförinnan var han CFO och vice vd i börsnoterade stålservicebolaget BE Group och har även haft ledande befattningar inom Peab och Perstorpskoncernen.

CFO-rollen är väldigt central i en noteringsprocess. Baserat på att Clementz tillträder i slutet av november 2016 så låter en notering innan årsskiftet mindre trolig, och snarare mer trolig några månader senare.

Uppdatering: I mitten av september 2017 skriver DI att Kährs ska notera sig under fjärde kvartalet 2017, efter att rapporten för tredje kvartalet har presenterats.

Uppdatering: I mitten av september 2017 meddelade Kährs att Peter Ericsson har utnämnts till ny CFO.

Uppdatering: I mitten av november 2017 skriver DI att börsnoteringen har lagts på is. Intresset för byggrelaterade aktier har minskat på aktiemarknaden efter en vikande svensk bostadsmarknad. Återstår att se om det blir en börsnotering senare eller om företaget säljs utanför börsen.

Uppdaterat: 2017-11-19

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss