Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Jubogruppen AB
Jubogruppen AB

Jubogruppen AB
Nyttorp
693 92 Örebro

Hemsida:

www.jubomechatronics.se

Verksamhet:

Jubo Mechatronics konstruerar, monterar och driftsätter flexibla automationsutrustningar och nyckelfärdiga produktionssystem. Jubo Mechatronics tar hand om service och underhåll så att produktionsvolym upprätthålles hos kunden.

Ägare:

Svenskt Rekonstruktionskapital AB är huvudägare. Christer Petersson (via Chelan Business Consulting AB ) och Anna Ragén (tidigare VD) är minoritetsägare.

Lista:

Annat

Status:

Inställd

Tid:

Ej satt

Värdering:

Övrigt:

Företaget har köpt upp konkursboet efter Wedholms Komponenter i Nyköping och flyttar nu hem den verksamheten. Man har också fått en ny stor order från Tetra Pak på cirka 40 miljoner.

Föreretaget planerar att göra två emissioner under våren 2008. Den ena är på fem miljoner i ett konvertibelt lån som riktar sig till bolagets anställda, ledningen och styrelsen. Den andra emissionen gäller en aktieemission till externa personer och institutioner på tio miljoner. Under våren görs företaget också publikt, som ett första steg mot en notering.

Uppdatering: Konjunkturnedgången under 2009 har drabbat Jubogruppen. Företaget beslutade i början av oktober 2009 om en nyemission. Företaget måste dra ner på antalet anställda och i samband med det lämnar Anna Ragén VD-posten.

Uppdatering: Företaget har lagt ner verksamheten.

Uppdaterat: 2011-11-14

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss