Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Invisio Communications AB
Invisio Communications AB

Invisio Communications AB
Box 49149
10029 Stockholm

Hemsida:

www.invisiocommunications.com

Verksamhet:

Utveckla, marknadsföra och sälja headset-produkter för ljudkommunikation. Invisio Communications AB hette tidigare Invision Headsets AB. Invisio Headsets AB hette tidigare Nextlink AB.

Ägare:

Noterat på First North

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Genomförd

Tid:

29 maj 2015

Värdering:

Noterat på First North

Övrigt:

I samband med nyemissionen i april 2007 meddelade företaget att man planerar att ansöka om en notering på OMX Stockholmsbörsen. Företaget är sedan tidigare listat på First North.

Uppdatering: Invisio Headsets gör i början av 2010 en riktad nyemission. Företaget meddelar i samband med det att man planerar att byta lista från First North till Stockholmsbörsen.

Uppdatering: Invisio meddelar i början av november 2010 att man planerar att göra en nyemission under december 2010, och upprepar då även sina planer på att byta lista till Stockholmsbörsen. Frågan är väl om företaget inte först måste få ordning på sin försäljning och få kontroll på sitt kassaflöde.

Uppdatering: Företaget verkar bara kommunicera planer på Stockholmsbörsen när de gör publika nyemissioner. Det var länge sedan det hördes något om Stockholmsbörsen.

Uppdatering: I slutet av april 2013 i bolagsstämmokommunikén kommer en notering på Stockholmsbörsen upp. Det handlar om att styrelsen fått bemyndigande att göra diverse emissioner, där syftet anges att det skulle bli aktuellt att sprida ägandet vid en eventuell notering på Stockholmsbörsen.

Uppdatering: I februari 2015 skvallras det om att ett byte till börsen blir av under 2015.

Uppdatering: Den 29 maj 2015 blir första dag på Nasdaq Stockholm.

Uppdaterat: 2015-05-29

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss