Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Ilya Pharma AB
Ilya Pharma AB

Ilya Pharma AB
S:t Göransgatan 23
753 26 Uppsala

Hemsida:

www.ilyapharma.se

Verksamhet:

Ilya Pharma utvecklar nästa generations biologiska läkemedel för att behandla sår i hud och slemhinnor.

Ägare:

Lista:

NGM Nordic SME

Status:

Inställd

Tid:

Inte längre aktuell

Värdering:

Övrigt:

Ilya Pharma presenterar sig för investerare i mitten av maj 2017. Bolaget har siktet inställt på en notering hos NGM under andra kvartalet 2019.

Uppdatering: I slutet av november 2017 skriver Breakit att enligt ett pressmeddelande så har Ilya Pharma erhållit 30 Mkr från EU-kommissionen, som ges till utvalda små och medelstora disruptiva företag som har potential att förändra en marknad.

Vi läser även att bolaget i slutet av oktober 2017 var med och delade på 29 Mkr från Swelifes acceleratorprogram som finansieras av Vinnova, där ett enskilt företag kan få högst 5 Mkr. Det framgår att Ilya Pharma och två andra företag från Uppsala dessutom erhåller ytterligare pengar.

Uppdatering: I mars 2019 inleder företaget en kapitalanskaffning på 200-300 Mkr som ska göras i två steg där bolaget önskar sig investerare med nischad kunskap. På frågan om en notering kan bli aktuell håller Evelina Vågesjö, vd, frågan öppen, men det verkar inte vara aktuellt i närtid.

Uppdatering: Ilya Pharma meddelar till Nyemissioner.se i maj 2020 att en notering inte längre är aktuell. Noteringsplanen var inte förankrad hos ägarna utan mer pådriven av entreprenör som ville förverkliga bolagets planer. Man stänger inte helt dörren för en notering i framtiden men då är det en helt ny process, idag finns inga sådana planer.

Uppdaterat: 2020-05-22

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss