Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Hudya Group AS
Hudya Group AS

Hudya Group AS
Henrik Ibsens gate 100
0255 Oslo, Norge

Hemsida:

hudyagroup.com

Verksamhet:

Hudya Group är en nordisk operatör inom el, försäkring, telekom, bank och hemalarm/smarta hemmet.

Ägare:

Lista:

First North

Status:

Kommande

Tid:

Först kvartalet 2020

Värdering:

Omkring 400 miljoner NOK vid IPOn skriver bolaget i oktober 2019.

Övrigt:

Hudya Groups vd Børge Leknes presenterar företaget för investerare i slutet av november 2018 och säger då att man pratar om en notering och att det är First North i Sverige som är det främsta valet. Han säger vidare att de ska ta in upp till 65 MNOK och att de redan har tagit in 21,3 MNOK. Hudya tar hjälp av Blasieholmen Investment Group.

Uppdatering: Hudya köper bolag på löpande band. I mitten av juni 2019 köpte man även SEQR Group AB.

"Nu kan vi på kort tid integrera en avancerad fintech backend-struktur i vår egen plattform, vilket förstås direkt gynnar våra existerande kunder. Samtidigt får vi en stor potentiell kundbas med på köpet. Över 700 000 personer spridda över flera länder, som Tyskland, Belgien och Sverige, har redan laddat ner SEQR-appen. Det passar perfekt med våra globala ambitioner, säger Leknes."

Uppdatering: I oktober 2019 gör företaget en pre-IPO. Vilket sedan ska följas av en noteringsemission och listning på First North innan året är slut. Denna tidsplan känns tight.

Uppdatering: I mitten av november 2019 upprepade Hudya att de siktar på att noteras på First North innan jul 2019. Man sade att man i början av november 2019 lämnat in en ansökan till FI och att om FI är snabba så sker noteringen innan jul. Planen är att ta in 50-100 Mkr i IPO:n. Hudya som idag har ett norskt moderbolag kommer att få ett svenskt moderbolag på toppen inför noteringen.

Uppdatering: Vi har kommit till mitten av december 2019 och ingenting har hörts om IPO:n på ett tag, dvs att hinna med en stor IPO och en notering under december är nu helt uteslutet.

Uppdaterat: 2019-12-14

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss