Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Flexenclosure AB
Flexenclosure AB

Flexenclosure AB
Särnmarksgatan 7
531 30 Lidköping

Hemsida:

www.flexenclosure.com

Verksamhet:

Flexenclosure är en ledande leverantör av teknikhuslösningar för den globala telekommarknaden och har levererat lösningar till mobiloperatörer internationellt i 20 år.

Ägare:

Uppdatering: I slutet av maj 2013 investerar International Finance Corporation (en del av Världsbanken), Industrifonden och Andra AP-fonden 160 Mkr.

Andra AP-fonden och andra institutionella placerare investerade 65 Mkr under oktober 2009.

Lista:

First North

Status:

Kommande

Tid:

"Inom ett år", sagt i början av juni 2018

Värdering:

Övrigt:

Flexenclosure gjorde en nyemission på 65 Mkr till Andra AP-fonden och andra institutionella investerare under oktober 2009 och har påbörjat förberedelser för en framtida börsnotering.

I slutet av maj 2013 investerar International Finance Corporation (en del av Världsbanken), Industrifonden och Andra AP-fonden 160 Mkr i Flexenclosure. Pengarna ska framför allt gå till att vidareutveckla företagets lösningar för att driva mobiltelefonnät med solceller och vindkraft.

Uppdatering: I mitten av maj 2016 meddelade ägaren Pegroco Invest att Flexenclosure ska noteras på First North och att det i samband med det görs en nyemission på 250 Mkr.

"Befintliga investerare och en styrelseledamots investmentbolag har förbundit sig att teckna upp till ca 20 procent av nyemissionen. Inga av de nuvarande ägarna säljer några aktier i samband med listningen."

Uppdatering: I början av juni 2016 meddelade Flexenclosure att de ställer in planerna på ett publikt erbjudande. Styrelsen säger sig vilja utvärdera flera finansieringsalternativ och säger att industriella aktörer har visat intresse.

Uppdatering: I början av juli 2017 meddelades att Flexenclosure fått 99 Mkr i finansiering, 60 Mkr kontant och 39 Mkr i omvandling av befintliga lån.

Uppdatering: "Börsnotering är inte aktuell i närtid, men är absolut inte utesluten längre fram”, säger Lars Thunell i slutet av oktober 2017.

Uppdatering: I början av juni 2018 säger Lars Thunell att de siktar på att notera Flexenclosure inom ett år. Det är dock inte hela bolaget som ska noteras längre utan det kommer att delas i två. Datacenter-delen av bolaget som tidigare var en mindre del har blivit den största och det är den som ska noteras, medan delen med hybridkraftsystem för mobilmaster förblir onoterad.

Uppdaterat: 2018-06-04

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss