Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Fatfish Global Ventures AB
Fatfish Global Ventures AB

Fatfish Global Ventures AB
Wallingatan 34
111 24 Stockholm

Hemsida:

www.fatfish.co

Verksamhet:

Fatfish Global Ventures är en företagsbyggare baserad i Sydostasien som fokuserar på att investera i och bygga snabbväxande digitala media- och e-handelsföretag globalt.

Ägare:

Lista:

First North

Status:

Kommande

Tid:

Första kvartalet 2018

Värdering:

Övrigt:

Fatfish Global Ventures skrev i juli 2017 att de ska notera sig på First North mot slutet av 2017. Företaget presenterar sig för investerare i slutet av augusti 2017 i Stockholm. Bolaget använder firma "Fatfish Global Ventures AB", men i skrivande stund finns ännu inget sådant bolag registrerat. Däremot finns ett bolag med namnet "Fatfish Internet Group Ltd" och samma logotyp noterat i Australien.

Uppdatering: Fatfish Global Ventures AB är en spinoff från Fatfish Internet Group Ltd som noterades på börsen i Australien under 2014.

Uppdatering: I mitten av september 2017 skriver DI Digital att Fatfish Global Ventures ska ta in 50-80 Mkr i samband med noteringen från nordiska och asiatiska investerare.

Det framgår även att Fatfish ska flytta sina asiatiska innehav till det svenska aktiebolaget.

Uppdatering: I slutet av oktober 2017 skriver Fatfish att tillgångarna nu att flyttade till det svenska aktiebolaget och att huvudkontoret nu är i Stockholm. Bolaget skriver vidare att de siktar på att lämna in sitt prospekt till Finansinspektionen den 1 december 2017.

Uppdatering: I början av november 2017 gjorde Fat Fish sin första investering i Sverige, de köpte 51 % av ehandlaren iSecrets för 8,16 Mkr.

Uppdatering: I slutet av november 2017 meddelade Fatfish att de investerar 1 MUSD i startupen Kryptos-X, en börs för trading med Bitcoin och andra kryptovalutor. Kryptos-X ska inleda sin verksamhet i Singapore där det finns regleringar på plats för ICOs etc. Grundaren är Tony Mackay som har en bakgrund som vd och ordförande för Chi-X-börsen.

Uppdatering: En rättelse i kombination med uppdatering. Det är Australien-noterade Fatfish Internet Group Ltd som gör investeringen. I början av december 2017 meddelade man dock att även Fatfish Global Ventures AB ska bidra med en del av kapitalet.

Uppdaterat: 2017-12-06

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss