Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Endomines AB
Endomines AB

Endomines AB
Hovslagargatan 5
11148 Stockholm

Hemsida:

endomines.se

Verksamhet:

Endomines är ett gruvbolag med en snart producerande guldgruva i Pampalo, lokaliserad på den Karelska Guldlinjen i östra Finland. Bolaget kontrollerar även de resterande 22 guldfyndigheterna längst den Karelska Guldlinjen, ytterligare guldfyndigheter i finska Lappland samt ilmenit på finska västkusten och wollastonit i södra Finland.

Ägare:

Noterat på First North.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Genomförd

Tid:

7 november 2012

Värdering:

Noterat på First North.

Övrigt:

Endomines är noterat på First North, men meddelar i mitten av mars 2011 att man kommer att ansöka om notering på Stockholmsbörsen.

Uppdatering: Endomines meddelar i juni 2011 att en ansökan om notering på Stockholmsbörsen bör kunna lämnas in under Q4 2011.

Uppdatering: Företaget meddelade i december 2011 att man väntar med att ansöka om notering på Stockholmsbörsen tills bokslutsrapporten för 2011 är klar.

Uppdatering: Företaget meddelade i början av april 2012 att man skjuter på att lämna in en ansökan om notering på Stockholmsbörsen fram till dess att ny uppskattning av mineraltillgångar och -reserver samt verksamhetens livslängd blivit slutförda.

Uppdatering: Ansökan om notering på Stockholmsbörsen kommer att lämnas in efter att årsredovisning för Endomines första helår som producerande gruvbolag upprättats.

Uppdatering: Endomines meddelade den sista oktober 2012 att företagets aktier kommer att börja handlas på Nasdaq OMX Stockholm den 7 november 2012.

Uppdaterat: 2012-11-07

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss