Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Edvince AB
Edvince AB

Edvince AB
Scheelevägen 2
223 63 Lund

Hemsida:

edvince.com

Verksamhet:

Edvince utvecklar läkemedel för att minska skador i samband med en stroke. Edvince AB hette tidigare Pronas Pharma AB.

Ägare:

Uppdatering: LMK Forward kom in som ny ägare i december 2016.

Uppdatering: Lars Edvinssin 45,5 %, Krankajen Group AB 33,0 %, Almi Invest Syd AB 10,0 %, Swedish Growth Fund AB 10,0 %, Sarah Fredriksson 1,5 %.

Swedish Growth Fund blir delägare under våren 2016.

Lista:

First North

Status:

Kommande

Tid:

2018

Värdering:

Övrigt:

Swedish Growth Fund meddelade i mitten av mars 2016 att de inom kort ska investera 3 Mkr i Pronas Pharma. Swedish Growth Fund har som idé att investera i företag 6-18 månader innan notering på någon av smålistorna (dvs ex First North, Aktietorget, NGM Nordic-MTF).

Uppdatering: Pronas Pharma presenterar sig på investerarevent i början av juni 2016, något som brukar betyda att ett företag är nära en notering.

Uppdatering: I början av juni 2016 berättade Pronas VD att de planerar att göra en private placement på 15 Mkr under 2016, för att sedan notera aktien under första halvåret 2017.

Uppdatering: Under sommaren 2016 har företaget bytt namn från Pronas Pharma till Edvince.

Uppdatering: I mitten av december 2016 meddelade Edvince att de gjort en nyemission på 6 Mkr. Samtliga befintliga ägare tecknade sig i emissionen och LMK Forward kom in som ny ägare.

Uppdatering: I slutet av januari meddelade Edvince att nuvarande Vd Sarah Fredriksson avgår, och väljs in i styrelsen. Arbetet med att rekrytera en ny VD pågår och beräknas vara klar inom några månader. Vidare meddelas att man siktar på att notera bolaget på First North under 2018, dvs en helt annan tidsplan än första halvåret som tidigare var planen.

Uppdaterat: 2017-01-25

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss