Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i CS Medica A/S
CS Medica A/S

CS Medica A/S
Fruebjergvej 3
2100 Köpenhamn, Danmark

Hemsida:

www.cs-medica.com

Verksamhet:

CS Medica är ett medicinskt cannabisbolag som har åtagit sig att utveckla, tillverka och kommersialisera receptfria medicintekniska produkter som innehåller cannabinoider.

Ägare:

Lone Henriksen 37,06 %, Gitte Henriksen 36,72 %, Finn-Ove Henriksen och Ninan Henriksen 3,34 %, Diaz Capital Invest AB 3,23 %

Lista:

Nasdaq Köpenhamn

Status:

Inställd

Tid:

Ett långsiktigt mål

Värdering:

133 MDKK i market cap i mitten av september 2022.

Övrigt:

CS Medica noterades på Spotlight under september 2021. I mitten av september 2022 meddelade CS Medica att de inleder arbetet att notera sig på Nasdaq Köpenhamns huvudlista. Man skriver att det är en långsiktig ambition och att företaget måste uppnå flera saker innan det kan bli av. Företaget har nu inlett arbetet med att välja rådgivare för arbetet.

Det känns som ett något konstigt fokus för ett litet bolag. Varför lägga tid och kraft på en sådan process innan bolaget har byggt upp sin verksamhet. Är det ett svar på att bolaget ifrågasatts i media i Sverige?

Uppdatering: CS Medica har under 2022 och början av 2023 blivit kritiserade, bland annat hur aktien marknadsförs och främst hur företaget pratat om en stor investerare i Kina som inte blev något. Det är helt enkelt inte kompatibelt med att bolaget säger sig arbeta på en notering på Nasdaq Köpenhamns huvudlista.

Uppdaterat: 2023-02-17

Nyemissioner
Noteringar
Nyheter och video
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss