Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Capillum AB
Capillum AB

Capillum AB
Box 34
714 21 Kopparberg

Hemsida:

www.capillum.se

Verksamhet:

Capillum är ett företag med investeringar som affärsidé. Företaget delar upp sin strategi i tre punkter. Investera i företag som ska göra en exit inom 12-15 måndaer, investera i noterade företag och göra investeringar som ger löpande intäkter/kassaflöde. Capillum AB hette tidigare MBU Medical AB och bedrev då en annan verksamhet.

Ägare:

Innan nyemissionen i november/december 2009; Anna-May Wester (via bolag) 41,4%, Anders Bodin 8,1%, Industriell Elektronik AB 12,0%, Övriga aktieägare (67 st) 38,5%.

Lista:

Annat

Status:

Inställd

Tid:

Oklar status.

Värdering:

Pre-money 3,3 Mkr vid nyemissionen i november/december 2009, och vid fullteckning blir post money-värderingen 4,9 Mkr.

Övrigt:

Capillum har anlitat Kopparberg Invest för att sköta hela processen från att göra bolaget till ett publikt aktiebolag, ägarspridning, emission och notering.

Uppdatering: En notering på Aktietorget är inte längre aktuell. Företaget letar sannolikt efter en annan marknadsplats att noteras på.

Uppdatering: Capillum har inte visat någon aktivitet på länge. Företaget har sedan tidigare två innehav. DigitalWebbMedia i Skandinavien AB har ännu inte förverkligat sina noteringsplaner. AdTail har noterats på Aktietorget, men aktiekursen har rasat kraftigt.

Uppdaterat: 2010-11-07

Nyemissioner
Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss