Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i 24 Media Network AB
24 Media Network AB

24 Media Network AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm

Hemsida:

nyheter24gruppen.se

Verksamhet:

24 Media Network består bland annat av nyhetstjänsten Nyheter24, e-sportdelen Fragbite och annonssäljbolaget Netric. Bolaget håller även på att utveckla en ehandelsverksamhet.

Ägare:

Douglas Roos och Patrik Sandberg är grundare.

Lista:

First North

Status:

Inställd

Tid:

"inom 12- till 24 månader" enligt uppgift i december 2016

Värdering:

Övrigt:

Breakit avslöjade i december 2016 att Nyheter 24-gruppen siktar på att notera sig inom 12-24 månader. Enligt Breakits källor så ska företaget redan ha haft inledande kontakter med finansiella rådgivare. Marknadsplatserna som sägs övervägas är Aktietorget och First North.

Uppdatering: I början av augusti 2017 kom bokslutet för 2016. Omsättningen i media-verksamheten sjunker och visar förlust. För bolaget som helhet steg dock omstättningen med 87 Mkr till 299 Mkr. Den programatiska annonsförsäljningen ökar och för att öka värdet på det egna annonsutrymmet så ska bolaget nu lansera egna hudvårdsprodukter.

Uppdatering: I början av december 2017 meddelades att grundarna Patrik Sandberg och Douglas Roos köpet ut sin första investerare, Rite Ventures. Man säger att man har en bra relation med Rite, men att det konkret handlar om att 24 Media måste få upp lönsamheten. Meddelas även att vd Daniel Weilar lämnar, han är bror till grundaren Douglas Roos och har varit hela 8 år på bolaget, varav fem som vd. Bolaget har under tiden gått från 3 till 300 Mkr i omsättning.

Uppdatering: I mitten av maj 2019 meddelas att Nyheter 24 säljs till mediahuset Life of Svea. E-sportlaget Fragbite och ad tech-bolaget Netric uppges inte ingå i affären.

Uppdaterat: 2019-05-16

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss