Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

19 juni 2017

VR-bolag ökar tempot och stänger snart en mindre nyemission

VR-bolag ökar tempot och stänger snart en mindre nyemission


VR- och AR-bolaget ScioVR ökar tempot och stänger snart en mindre nyemission. Samarbetar bland annat med Södersjukhuset i Stockholm kring Virtual Operating Room.


ScioVR är ett svenskt VR- och AR-bolag som använder VR och AR för forskning, utbildning och kunskapsöverföring. Bland annat samarbetar ScioVR med Södersjukhuset i Stockholm kring Virtual Operating Room, där läkarteam kan träna på operationer i en virtuell miljö. Vi har tidigare kunnat rapportera att ScioVR siktar på att notera sig under andra halvåret. Företaget har på senare tid ökat tempot. För ett par månader sedan rekryterades Ann Du till ny vd och företaget har kunnat ses på investerarträffar, startupevent och life science-konferenser både i Sverige och utomlands. Ann Du säger till Nyemissioner.se

“ScioVR befinner sig i en mycket spännande fas. En fas där sjukvårdskostnader skjuter i höjden, patientpopulationen ökar och kvalitén på utbildningen ifrågasätts. I takt med att vi blir fler måste vården bli smartare - smarta lösningar genom VR/AR. Med denna nyemission kommer vi kunna accelerera utvecklingen och möta behoven.”

Nyemissionen hon refererar till är en mindre emission som företaget snart stänger. Den som är intresserad av att investera kan kontakta bolaget.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss