Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

19 juni 2017

Umida Group har medvind

Umida Group har medvind


Umida Group har skrivit avtal som sträcker sig över fem år och estimeras leda till en nettoomsättning på 100 miljoner kronor. Kommer nå lönsamhet och positivt kassaflöde från fjärde kvartalet.


I förra veckan meddelade Umida Goup som är noterat på Aktietorget att de skrivit avtal med Conaxess Trade som sträcker sig över 5 år och estimeras leda till en nettoomsättning på 100 Mkr under perioden. Conaxess får med avtalet sälja och marknadsföra Umidas produktsortiment för varumärkena Blomberg (matlagningsvin, vinäger och oljor) och Monte Flor till storkök i Sverige. Utöver detta kommer Conaxess Trade enligt avtalet även sälja och marknadsföra Vinfabrikens alkoholfria glöggsortiment mot dagligvaruhandeln, men där volymer för avtalsperioden ännu inte är specificerade.

Umida har minskat sina kostnader och samtidigt skrivit flera nya avtal, detta har lett fram till att företaget under förra veckan även meddelade att de kommer att nå lönsamhet och positivt kassaflöde från fjärde kvartalet.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss