Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

21 september 2015

Tre kommande börsnoteringar och en inställd

Tre kommande börsnoteringar och en inställd


CLX Communications, Leo Vegas och FastOut siktar på att notera sina aktier. TF Bank däremot fick lägga fredagens börsnotering på is.


CLX Communications - Vi skrev i april om att CLX planerar för en notering och i förra veckan kom ett officiellt pressmeddelande om att så är fallet. Carnegie och Handelsbanken hanterar erbjudandet, som sannolikt inte är många veckor från att presenteras för allmänheten.

Leo Vegas - Det pratas allt intensivare om att mobilcasino-företaget ska notera sig. Först pratades det om hösten 2015, men nu väntas noteringen ske i början av 2016. I början av 2015 gjordes en nyemission till en värdering på 700 Mkr, men nu pratas det om att värderingen vid en notering kan bli 2 Mdkr.

Fastout - Ett företag som utvecklar och erbjuder tjänster inom interaktiva vyer, så som 360 graders video och bilder. Inga listningsplaner har kommunicerats, men New Equity Venture International har blivit delägare, vilket brukar betyda att en listning på Aktietorget eller motsvarande är planerad.

Banken snubblade på mållinjen

Den svenska banken TF Bank, med verksamhet i sju länder, skulle i fredags ha börsnoterats på Frankfurtbörsen. Men bara 1,5 dygn innan börsklockan skulle ha ringt så ställdes planerna in, intresset bland investerare var uppenbarligen för lågt. TF Bank skriver dock att de kontinuerligt ska bevaka marknaden för att överväga att göra ett nytt försök.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss