Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

3 juni 2016

Tre företag till Stockholmsbörsen inom två veckor

Tre företag till Stockholmsbörsen inom två veckor


Tre företag noterar sina aktier på Nasdaq Stockholms huvudlista inom kort. Det är Nordic Waterproofing, TF Bank och AcadeMedia.


Nordic Waterproofing - En leverantör av taklösningar. Någon form av membran för tak och miljöbyggnader. Noterar sig på Nasdaq Stockholm den 10 juni och t o m den 8 juni bjuds befintliga aktier ut till försäljning.

TF Bank - Sprunget ur Borås postorderverksamhet, idag har banken tre verksamhetsgrenar; säljfinansiering till e-handeln, sparkonton till privatpersoner samt privatlån till privatpersoner. Verksamhet i sju länder. Gjorde ett försök att notera sig på Frankfurtbörsen i höstas men misslyckades. Efter att ha snabbkollat det aktuella erbjudandet så ser det ut som att prislappen har sänkts med 44-57 % när banken nu ska noteras på Nasdaq Stockholm den 14 juni. Befintliga aktier säljs t o m den 10 juni. Nästan hälften av erbjudandet köps av Swedbank Robur, Erik Selin och Lazard.

AcadeMedia - Sveriges största privata utbildningsanordnare gör en comeback på börsen och noterar sig på Nasdaq Stockholm den 15 juni. Vi får se vad analytikerna säger, men sannolikt är prislappen lågt satt så att aktien får en bra start på börsen. En nyemission samt befintliga aktier erbjuds t o m den 13 juni.

Läs även: Ett brett spann av kommande noteringar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss