Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

24 januari 2017

Tre aktuella nyemissioner

Tre aktuella nyemissioner


Hemcheck gör en nyemission inför notering, Mobilåtervinning gör en garanterad företrädesemission och börsklassikern Karo Pharma gör ännu en nyemission.


Hemcheck - Har utvecklat en patenterad lösning som säkerställer att hemolys upptäcks direkt i samband att blodprov tas. I augusti förra året kunde vi avslöja att företaget skulle notera sig och den 10 mars är det dags för en notering på First North. Gör en nyemission på ca 30 Mkr med sista teckningsdag den 3 februari.

Mobilåtervinning - Verksamt inom handel med begagnade mobiltelefoner och närliggande områden, bl a under varumärkena iElektronik, Pantaluren och MobilPengar. Noterat på NGM Nordic-MTF. Gör just nu en fullt garanterad företrädesemission på 12,85 Mkr med sista teckningsdag den 31 januari. Och varför inte göra någonting bra för både miljö och plånbok, skicka in din gamla mobiltelefon som du inte längre har någon nytta av och få en slant.

Karo Pharma - Ett bolag på Stockholmsbörsen som varit med länge. Gör en garanterad företrädesemission på 374 Mkr under perioden 25 januari - 9 februari till 20,50 kr per aktie.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

ZetaDisplay om sitt listbyte och verksamhet

ZetaDisplay om sitt listbyte och verksamhet

ZetaDisplay planerar att byta lista från First North till Nasdaq Stockholms huvudlista. I slutet av maj 2017 lämnade bolaget in en formell ansökan och här kommenterar VD Leif Liljebrunn listbytet och bolagets verksamhet i stort.

Följ oss