Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

24 januari 2017

Tre aktuella nyemissioner

Tre aktuella nyemissioner


Hemcheck gör en nyemission inför notering, Mobilåtervinning gör en garanterad företrädesemission och börsklassikern Karo Pharma gör ännu en nyemission.


Hemcheck - Har utvecklat en patenterad lösning som säkerställer att hemolys upptäcks direkt i samband att blodprov tas. I augusti förra året kunde vi avslöja att företaget skulle notera sig och den 10 mars är det dags för en notering på First North. Gör en nyemission på ca 30 Mkr med sista teckningsdag den 3 februari.

Mobilåtervinning - Verksamt inom handel med begagnade mobiltelefoner och närliggande områden, bl a under varumärkena iElektronik, Pantaluren och MobilPengar. Noterat på NGM Nordic-MTF. Gör just nu en fullt garanterad företrädesemission på 12,85 Mkr med sista teckningsdag den 31 januari. Och varför inte göra någonting bra för både miljö och plånbok, skicka in din gamla mobiltelefon som du inte längre har någon nytta av och få en slant.

Karo Pharma - Ett bolag på Stockholmsbörsen som varit med länge. Gör en garanterad företrädesemission på 374 Mkr under perioden 25 januari - 9 februari till 20,50 kr per aktie.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss