Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

15 september 2014

Tre aktuella nyemissioner

Tre aktuella nyemissioner


Tre aktuella nyemissioner av aktier är Christian Berner Tech Trade, Sivers IMA och Absolent, varav två står inför notering.


Christian Berner Tech Trade erbjuder tekniska lösningar, produkter och service till företag och offentliga verksamheter. Ett företag med en 117 år lång historia som gör en nyemission på 50 Mkr och sedan listar sig på First North. En video-intervju med VD.

Sivers IMA är en växande Europeisk leverantör av mikrovågsteknologi som varit en riktig kursraket på Aktietorget. Går nu in i nästa fas med ökat fokus på försäljning och inleder därför en nyemission på upp till 24 Mkr i slutet av månaden. Presenterar sig i Stockholm den 16 september.

Absolent utvecklar och tillverkar filterutrustning för rening av förorenad industriluft, så kallad processluft. Låter fantastiskt tråkigt, men kanske därför det är en bra investering? Gör en nyemission och listar sig på First North. Emissionen riktar sig dock bara till aktieägare i Melker Schörling AB.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

EatGood inför notering

EatGood inför notering

EatGood tillverkar och säljer en form av varmluftsugn för fritering utan olja. Företaget vänder sig till olika typer av företag som säljer mat, både de som idag har fritös och de som vill kunna sälja friterad mat men saknar möjligheten att ha traditionell utrustning i sina lokaler. EatGood gör en nyemission under februari 2017 och noterar sig sedan på Aktietorget. Företaget presenterar sig här på Aktiedagen i Lund.

Följ oss