Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

4 september 2014

Träffa de spännande företagen i Stockholm

Träffa de spännande företagen i Stockholm


Den 16 september presenterar sig fyra företag på Scandic Anglais vid Stureplan i Stockholm. Bland annat berättar kursraketen Sivers IMA om nästa steg och spelföretaget Gaming Corps om sin verksamhet och framtida notering.


Gaming Corps är ett spelföretag med rutinerat team, där flera av kärnmedlemmarna från succéföretaget Starbreeze ingår. Bolaget kommer att kapitalisera på upparbetade kontakter i spelbranschen med målsättningen att på kort tid bygga nästa stora spelorienterade bolag med säte i Uppsala. Gaming Corps presenteras av bolagets VD, Niclas Dunham.

Moretime har som affärsidé är att förse små- och medelstora bolag med effektiva administrativa lösningar och professionell rådgivning genom en kombination av digitala och analoga tjänster. Basen är den breda och djupa kompetens inom ekonomi, skatt, juridik och HR som Moretime byggt upp under en längre tid. Efterfrågan på kompetensen är stor och koncernen erhåller kontinuerligt nya uppdrag från bolag som ser ett värde i Moretimes kompetensmix och flexibilitet. Moretime presenteras av bolagets VD, Carl-Fredrik Morander.

Sivers IMA är succéföretaget som nu står inför en ny fas med mer fokus på försäljning och produktion. En ny VD har tagit ledningen för den nya fasen. Vad innebär detta för aktien? För bolaget och försäljningen? Robert Ekström, VD, presenterar bolaget och dess framtid närmare.

Gabather är ett forskningsbolag inom läkemedel, inriktat på sjukdomar som kommer från det centrala nervsystemet. Företaget gör en nyemission och listar sig på Aktietorget i början av november.

Tid: 16 september klockan 18.00 - 21.00
Plats: Scandic Anglais Hotell, Stockholm, 1 tr konferensavd
Anmäl dig för mötet på: stockholm@finansevent.se

Kaffe och smörgås serveras under kvällen.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss