Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

23 september 2015

The Big Short - Filmen om de som förutsåg finanskrisen

The Big Short - Filmen om de som förutsåg finanskrisen


Igår släpptes trailern för The Big Short, filmen om personerna som förutsåg finanskrisen och tjänade pengar på det. Det ser lovande ut.


Ett antal personer förutsåg finanskrisen som år 2007 kastade världen ner i en kris som vi förtfarande ser efterspelet av. Till skillnad från alla som bara pratar om att de kan förutse och har förutsett diverse krascher, så tog dessa personer finansiella positioner och tjänade pengar.

Den briljanta författaren Michael Lewis skrev boken The Big Short om dessa personer. Med boken som underlag har en film gjorts vilken har premiär kring jul. Igår släpptes den första trailern och det ser lovande ut.

Det är en namnkunnig samling skådespelare med i filmen, bland annat Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt, Melissa Leo, Hamish Linklater, John Magaro, Rafe Spall, Jeremy Strong, Marisa Tomei och Finn Wittrock.

Du kanske ockås är intresserad av

The Wolf of Wall Street

Gordon Gekko till attack mot insider-handel

 

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Zaplox inför kommande notering

Zaplox inför kommande notering

Zaplox är ett snabbväxande teknikföretag som tillhandahåller ett system till hotell som ersätter plastkorten med en smartare mobil-lösning. Står inför en notering. Denna presentation är från Sedermeradagen i Köpenhamn där VD Magnus Friberg talar engelska. En presentation som ger en mycket intressant och tydlig bild av företaget.

Följ oss