Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

23 september 2015

The Big Short - Filmen om de som förutsåg finanskrisen

The Big Short - Filmen om de som förutsåg finanskrisen


Igår släpptes trailern för The Big Short, filmen om personerna som förutsåg finanskrisen och tjänade pengar på det. Det ser lovande ut.


Ett antal personer förutsåg finanskrisen som år 2007 kastade världen ner i en kris som vi förtfarande ser efterspelet av. Till skillnad från alla som bara pratar om att de kan förutse och har förutsett diverse krascher, så tog dessa personer finansiella positioner och tjänade pengar.

Den briljanta författaren Michael Lewis skrev boken The Big Short om dessa personer. Med boken som underlag har en film gjorts vilken har premiär kring jul. Igår släpptes den första trailern och det ser lovande ut.

Det är en namnkunnig samling skådespelare med i filmen, bland annat Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt, Melissa Leo, Hamish Linklater, John Magaro, Rafe Spall, Jeremy Strong, Marisa Tomei och Finn Wittrock.

Du kanske ockås är intresserad av

The Wolf of Wall Street

Gordon Gekko till attack mot insider-handel

 

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

EatGood inför notering

EatGood inför notering

EatGood tillverkar och säljer en form av varmluftsugn för fritering utan olja. Företaget vänder sig till olika typer av företag som säljer mat, både de som idag har fritös och de som vill kunna sälja friterad mat men saknar möjligheten att ha traditionell utrustning i sina lokaler. EatGood gör en nyemission under februari 2017 och noterar sig sedan på Aktietorget. Företaget presenterar sig här på Aktiedagen i Lund.

Följ oss