Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

4 april 2017

Teckna aktier i FM Mattsson inför börsnoteringen

Teckna aktier i FM Mattsson inför börsnoteringen


FM Mattsson Mora Group noterar sig på börsen, vi sammanställer vad analytikerna säger om erbjudandet inför noteringen.


FM Mattsson Mora Group är en ledande nordisk tillverkare av armaturer såsom vattenkranar och termostatblandare. Den 10 april noterar sig FM Mattsson på Nasdaq Stockholm och inför det bjuds aktier ut till försäljning, med sista teckningsdag den 6 april, till 68 kr per aktie. Vi sammanställer vad analytikerna säger.

SvD Börsplus - Teckna

Börsplus rekommenderar sina läsare att teckna aktier i erbjudandet.

“Nordens största tillverkare av vattenblandare, FM Mattsson, går till börsen och sista dag att teckna är imorgon onsdag. Bolaget är ingen tillväxtstjärna men introduktionen sockras rejält med låg värdering och utdelning som välkomstbonus. Vi tror det blir bra att teckna.”


Läs fler aktieanalyser

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss