Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 maj 2013

Stark utveckling för Tradedoubler

Stark utveckling för Tradedoubler


Tradedoubler har gått upp 32 % sedan vi skrev om aktien i januari. Enligt Handelsbanken och ABG Sundal Collier ska aktien ännu högre. En riktig vändning i företaget.


I slutet av januari publicerade vi en längre artikel om att det händer intressanta saker i Tradedoubler. Det handlade om att en ny investerare köpt en betydande andel av aktierna i företaget och att även en av företagets grundare köpt aktier igen, tillsammans med en grupp andra investerare.

Då stod aktien i 13,40 kr, sedan dess har aktien stigit och när detta skrivs är kursen 17,70 kr. Dvs en uppgång på 32 %.

Enligt de senaste analyserna finns det mer att hämta i Tradedoubler-aktien. Den 6 maj kom tre nya analyser, när aktien stod i 17,1 kr.

- Nordea Equity Research fortsatte att ha rekommendationen Behåll med riktkursen 18 kr.

- Handelsbanken Capital Markets höjde till Köp med riktkursen 22 kr.

- ABG Sundal Collier höjde till Köp med riktkursen 25 kr.

Tradedoubler hade helt enkelt kört fullständigt i diket tidigare. Den nya VDn har gjort ett enormt jobb med att stöpa om företaget och få fart på saker igen. Det har nu börjat visa sig i företagets siffror och kommer med största sannolikhet fortsätta att synas i siffrorna under kommande kvartal.

Läs även: ICA blir en stabil aktie med direktavkastning

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Swedencare - Intervju med delägare

Swedencare - Intervju med delägare

Intervju med delägaren Johan Bergdahl om Swedencares verksamhet. Bolaget säljer och distribuerar djurläkemedel och har sedan noteringen bland annat köpt en fabrik på Irland som gör att sortimentet utökas med produkter för hästar.

Följ oss