Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

27 september 2016

Spelföretag, medtech, vård och it-system mot notering

Spelföretag, medtech, vård och it-system mot notering


Fyra företag som ska notera sina aktier är spelföretaget Prey Studios, mikrochipföretaget AcouSort, vårdföretaget Rethinking Care och it-systemföretaget Transiro.


Prey Studios - Den svenska MMA-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustavsson har investerat i spelföretaget Prey Studios som gör MMA-spel. Janek Skoglund, grundare och VD för spelföretaget, säger att man ska göra en större finansieringsrunda under 2017 och då kan även en notering bli aktuell.

AcouSort - Har tagit fram en mikrochipteknik för analys och sortering av celler. Något man vill använda för att till exempel sortera tumörceller från friska celler med ett vanligt blodprov. Noterar sig sannolikt i slutet av året.

Rethinking Care - Erbjuder ett helhetskoncept inom vård och hälsa, uppbyggt på tre samverkande affärsområden – ”Software as a service”, ”Care as a service” och ”Health as a service”. Noterar sig på First North under fjärde kvartalet 2016.

Transiro - Erbjuder molnbaserade produkter för transportbranschen. Ska göra en nyemission på 6-8 Mkr och notera sig under fjärde kvartalet 2016.


Läs även: Elva företag som ska notera sig på börsen

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

EatGood inför notering

EatGood inför notering

EatGood tillverkar och säljer en form av varmluftsugn för fritering utan olja. Företaget vänder sig till olika typer av företag som säljer mat, både de som idag har fritös och de som vill kunna sälja friterad mat men saknar möjligheten att ha traditionell utrustning i sina lokaler. EatGood gör en nyemission under februari 2017 och noterar sig sedan på Aktietorget. Företaget presenterar sig här på Aktiedagen i Lund.

Följ oss