Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

18 maj 2016

Rekonstruktion, bioteknik, medtech och industri mot notering

Rekonstruktion, bioteknik, medtech och industri mot notering


Företag som står inför kommande noteringar av sina aktier är FrontOffice, ExpreS2ion Biotechnologies, Irras, Flexenclosure och Initiator Pharma.


FrontOffice - Tillhandahåller en helhetsservice till företag med tillfälliga finansiella problem. För att möjliggöra rekonstruktion erbjuder FrontOffice egen kompetens inom corporate finance, marknadsföring, juridisk rådgivning, bokföringstekniska frågor och managementkonsulter. Noteras på NGM Nordic-MTF imorgon torsdag.

ExpreS2ion Biotechnologies - Vi kan avslöja att kontraktstillverkaren ExpreS2ion Biotechnologies ska notera sig på First North under sommaren. Företaget specialiserar sig på utveckling av cell-linjer och processer baserade på Drosophila S2-celler.

Irras - Ett medtech-bolag som har utvecklat och säljer ett system för dränage och ICP-monitorering. Har precis gjort en nyemission på 91,25 Mkr och ska notera sig i USA.

Flexenclosure - En ledande leverantör av teknikhuslösningar för den globala telekommarknaden. Redan år 2009 började företaget planera för en notering, men i år ska den bli av. Ägaren Pegroco Invest, där Sveriges tidigare stadsminister Göran Persson är ordförande, har meddelat att en notering ska ske på First North i år.

Initiator Pharma - Den danska aktiviteten fortsätter att öka på den svenska aktiemarknaden. Det i Sverige noterade Saniona har meddelat att tre projekt som inte passar in i företagets fokus placeras i ett nytt bolag och noteras på First North senare i år. Företaget fokuserar på att utveckla läkemedel för behandling av erektionsproblem.


Läs även:

Vad analytikerna säger om Paradox Interactive inför noteringen

Träffa företagen som ska notera sig

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

InDex Pharmaceuticals på börsgolvet

InDex Pharmaceuticals på börsgolvet

Peter Zerhouni, VD för Index Pharmaceuticals, intervjuas på börsgolvet precis innan handeln med aktien startar på First North. Bolaget har sin bas på Karolinska Institutet Science Park i Stockholm. Bland de största aktieägarna återfinns SEB Venture Capital, Industrifonden och NeoMed Management.

Följ oss