Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

2 april 2014

Motion Display etablerar sig i Storbritannien

Motion Display etablerar sig i Storbritannien


Motion Display har slutit ett återförsäljaravtal med det ledande brittiska butiksinredningsföretaget Herbert. Ett internationellt genombrott som ger en flygande start på planerna.


Motion display gör just nu en nyemission inför sin notering på Aktietorget. I samband med detta har företaget pratat om att de nu i ett första steg ska börja sälja stort i Sverige samt etablera sig i Storbritannien och Frankrike. Ett avtal med ICA IMS om att förse Sveriges ICA-butiker med Motion Displays displayer presenterades förra veckan och nu har Motion Display slutit ett återförsäljaravtal med det ledande brittiska butiksinredningsföretaget Herbert. Motion Displays planer har fått en flygande start.

Herbert förser ett mycket stort antal butiker över hela Storbritannien med olika typer av utrustning och tjänster som hjälper butikerna att förbättra produktivitet och lönsamhet. Företaget har en unik ställning på den brittiska marknaden efter att ha varit aktiva i mer än 250 år och med heltäckande nät av service- och supporttekniker. Avtalet med Herbert ger Motion Display möjlighet att snabbt komma ut på den brittiska marknaden via de stora affärskedjorna.

– Vårt första internationella genombrott. Vi är mycket glada att få en så stark partner att representera oss på den viktiga engelska marknaden som uppskattningsvis är 5-6 gånger större än den svenska. Herbert har utmärkta, etablerade relationer med de ledande brittiska kedjorna. Det är naturligtvis också glädjande att Herbert tror så starkt på potentialen för våra produkter också i England, säger Anna Engholm, VD på Motion Display.

Motion Display betonar att det är för tidigt att sätta någon form av försäljningsprognos för Herbert-avtalet, men att det finns ett stort intresse för produkterna är känt.

Läs mer om Motion Displays nyemission med sista teckningsdag den 4 april inför noteringen på Aktietorget den 22 april.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss