Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

4 maj 2013

MDC på spåret mot aktiemarknaden

MDC på spåret mot aktiemarknaden


Bahnhof planerar att särnotera MDC, Modular Data Centers Stockholm, under 2014. Företaget erbjuder datacenter på ett nyskapande sätt i containerformat.


Fakta:

Bahnhof är en internetoperatör som säljer data- och bredbandstjänster till privat- och företagsmarknaden.

Bahnhof levererade under torsdagen ännu en stark kvartalsrapport. Det är vinst, ökad försäljning och tillväxt. Under förra veckan meddelade Bahnhof att de köper 80 % av Modular Data Centers Stockholm AB (MDC) för 80.000 kr. Det är ett företag som erbjuder datacenter på ett nyskapande sätt i containerformat. Företaget startades av Bahnhofs VD efter att han lämnat Bahnhof, för att sedan med full kraft komma tillbaka när det märktes av överlämningen inte fungerat. Hatten av för prislappen på MDC. För att återgå till kvartalsrapporten, där meddelades nämligen även att Bahnhof planerar att särnotera MDC under 2014 med fokus på internationell expansion.

Läs mer: Modular Data Centers Stockholm ABs planerade notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss