Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

1 april 2017

Lyckad notering för Ambea - Intervju med VD

Lyckad notering för Ambea - Intervju med VD


Börsnoteringen av Ambea blev lyckad med en kursuppgång under första handelsdagen. Intervju med VD direkt från börsgolvet.


Det blev en lyckad börsnotering för Ambea igår där aktien steg med 10 procent från priset på 75 kr i erbjudandet, vilket inte var oväntat då nästan alla analytiker var positiva, samtidigt som de flesta samtidigt sade att det inte var någon stor rabatt som bolaget bjöds ut till.

Nedan är en intervju med Ambeas VD Fredrik Gren gjord av EFN direkt från börsgolvet efter att det ringts i klockan vid handelns inledning.


Läs även: Fyra kommande noteringar i närtid

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss