Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

21 juli 2016

Läkemedel, fastigheter, fönster och interaktion ska noteras

Läkemedel, fastigheter, fönster och interaktion ska noteras


Fyra företag som planerar att notera sina aktier är InDex Pharmaceuticals, Brinova Fastigheter, Kronfönster och Crunchfish.


InDex Pharmaceuticals - Bedriver forskning och utveckling kring DIMS-läkemedel. Bolaget siktade på att notera sig redan för två år sedan, vilket inte har blivit av. Sedan dess har bolaget hunnit byta VD vilket sällan är ett bra tecken, men samtidigt verkar utvecklingen ha varit klart positiv. Nu flaggar bolaget i sin marknadsföring för att de ska sprida ägandet och att en notering är ett alternativ.

Brinova Fastigheter - Erik Paulsson berättade redan förra året att fastighetsbolaget Brinova ska noteras under 2016, något som nu har bekräftats på Kapitalmarknadsdagarna i Båstad. Den 30 september noteras företaget på First North. Acrinova på Aktietorget är för övrigt en del aktier i Brinova. Se även intervju med VD för Brinova

Krondörr - Fönstertillverkare med ett stort inslag av direktförsäljning via ehandel. Bolagets mest kända varumärke är Kronfönster. Siktar på att notera sig inom fem år och ska om några veckor ta in pengar från allmänheten.

Crunchfish - Utvecklar unika lösningar för interaktion och kommunikation med mobilen. Ska notera sig på First North under andra halvan av december.


Läs även: Ett mobilspelsföretaget med fokus noteras

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med vd för Oasmia

Intervju med Mikael Asp, vd för Oasmia, i samband med att företaget gör en nyemission under juni-juli 2017. Oasmia utvecklar en ny generation läkemedel inom human och veterinär onkologi. Produktutvecklingen syftar till att framställa nya formuleringar av väletablerade cytostatika som i jämförelse med befintliga alternativ har förbättrade egenskaper, lägre biverkningsprofil samt bredare användningsområden. Produktutvecklingen bygger på egen forskning inom nanoteknik och egna patent.

Följ oss