Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

3 oktober 2014

Klipp till på hårvårdsbolaget AMAE

Klipp till på hårvårdsbolaget AMAE


Hårvårdsbolaget AMAE genomför just nu en nyemission inför sin notering på Aktietorget. Ola Öhman på Aktiespararna har tittat närmare på företaget och kommer fram till rekommendationen att teckna aktier i nyemissionen.


“Hårklippningsföretaget AMAE har stora ambitioner, och vill bli en betydelsefull internationell aktör i konkurrens med de multinationella företag som nu dominerar frisörs-marknaden. Den som köper AMAE -aktien inför noteringen på Aktietorget och har tålamod att invänta den vinstmarginal, som väntas uppnås om några år, blir förmodligen väl belönad. Bedömningen jag gör, är att möjligheten till kursstegring på sikt, överväger den närliggande kortsiktiga risken.”

“AMAE aktien är, utifrån ovanstående förutsättningar, samt det faktum att huvudägaren behåller kontrollen över bolaget, värd att teckna. En satsning på AMAE vilar på ett förtroende för grundaren och företagets VD Johan Bergelin. Tryggheten ligger i att han bevisligen haft framgång i ett bolag han hitills självfinansierat under de tjugo år han redan engagerat sig i hårbranschen.”

Läs mer om AMAEs nyemission och notering. Vi har även publicerat en video där VD presenterar verksamheten.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Zaplox inför kommande notering

Zaplox inför kommande notering

Zaplox är ett snabbväxande teknikföretag som tillhandahåller ett system till hotell som ersätter plastkorten med en smartare mobil-lösning. Står inför en notering. Denna presentation är från Sedermeradagen i Köpenhamn där VD Magnus Friberg talar engelska. En presentation som ger en mycket intressant och tydlig bild av företaget.

Följ oss